Vær med til at spare danskerne for penge og verden for CO2

Alt for mange danske fjernvarmebrugere glemmer at sommerlukke for fjernvarmen når fyringssæsonen er slut. Det er penge lige ud af vinduet for den enkelte, ligesom der sendes unødigt CO2 ud i atmosfæren. Derfor har vi sat os for at gøre 15. maj til Danmark nationale sommerluk dag, og vi vil gerne have jer med.

Kampagnen Sommerluk.dk har HOFOR og Energitjenesten som de gennemførende parter, men kampagnen er åben for deltagelse af alle som vil støtte op om det gode budskab. Det er gratis at være med, og det eneste krav er at I er med til at gøre opmærksom på kampagnen og sprede det gode budskab. Hvordan I gør det, er helt op til jer.

Fra kampagnens side stiller vi en række materialer til rådighed herunder hjemmesidebannere, standard pressemeddelelse og Q&A, samt sørger for den landsdækkende presse indsats. Ligesom vi sikrer visning af sommerluk.dk filmen i DR OBS og at hjemmesiden er opdateret og meget mere.

Skal I være med eller ønsker I at vide mere? Så kontakt projektleder Jimmi Eiberg Jensen på telefon 2795 4682 eller send en mail til jiej@hofor.dk

Andre relaterede...