Martin Lidegaard: Jeg støtter Sommerluk.dk

Selvom mere end halvdelen af Danmarks fjernvarmebrugere ikke sommerlukker for fjernvarmen eller gør det forkert, er det ikke noget, der glemmes hjemme hos Martin Lidegaard (fra kampagnen 2013).

Lidegaard 01Lidegaard 00

 

Fjernvarme er en af de mest miljøvenlige løsninger inden for opvarmning. Det er dog stadig vigtigt ikke at glemme at hente de besparelser der alligevel kan findes her, hvis vi skal leve op til de klimaambitioner vi har i Danmark. Netop derfor mener Martin Lidegaard, at Sommerluk.dk-kampagnen er et godt initiativ, som viser hvor let det er at spare både penge og reducere udledningen af CO2 ved blot fem minutters indsats.

“Jeg håber at Sommerluk.dk-kampagnen, udover at hjælpe rigtig mange danskere med at spare tre-fem procent på varmeregningen, kan være med til at sikre et øget fokus på optimering af fjernvarmeinstallationer. Hvis vi skal nå vores klimamål, skal vi også gøre de ting, vi er gode til, endnu bedre. Som førende indenfor fjernvarmeforsyning vil et øget fokus herpå være med til at styrke vores position.

Sommerluk.dk har derfor min fulde støtte, og jeg håber at rigtig mange sommerlukker, når fyringssæsonen er slut” siger Martin Lidegaard afslutningsvis, imens han selv viser, hvordan der sommerlukkes for hjemmets fjernvarmeinstallation.

 

Andre relaterede...