Klima- og energiministeren har sommerlukket

(fra kampagnen 2013)

Hvis alle fjernvarmekunder går i kælderen og sommerlukker den 15. maj, som er den dato, Sommerluk.dk-kampagnen har valgt til den officielle lukkedag, så vil det kunne give massive besparelser på landets samlede CO2-regnskab.
For hver gang en parcelhusfamilie drejer på sommerventilen og sparer 5 procent på energiforbruget, mindskes deres CO2-udledning med 100 kg.
Derfor tager Klima-, Energi- og Bygningsministeren også godt imod kampagnen og melder, at han nu har drejet på sommerventilen.

klimaminister_01

– Kampagnen Sommerluk.dk er et godt initiativ, som viser, hvor let det er med lidt omtanke at spare på energien. Jeg håber, at rigtig mange vil være med og huske at sommerlukke i år, når fyringssæsonen er slut. Hvis vi hjælper hinanden med at huske på det, og alle sammen hver især gør en indsats, så kan vi få en rigtig stor effekt af det her. Det er vigtigt for at nå vores fælles klimamål, siger Klima-, Energi- og Bygningsminister Martin Lidegaard.

Andre relaterede...