Komponiskbyen sommerlukker

I Komponistbyen på Østerbro har en gruppe beboere dannet en energigruppe, bestående af otte personer fra kvarteret, der vil gøre en indsats for at få de øvrige beboere til at sommerlukke (fra kampagnen 2013). .

Komponistbyen-01

Komponistbyen-00

Energigruppen planlægger i forbindelse med Danmarks nationale sommerluk-dag den 15. maj, at vise andre beboere i Komponistbyen, hvordan man sommerlukker for sit fjernvarmeanlæg. Derfor går Energigruppen snart på gaden blandt områdets beboere for at hjælpe dem med at finde frem til sommerventilen, der skal lukkes i sommermånederne.
Med 393 huse, som hver især kan spare mellem tre og fem procent på varmeregningen, er potentialet for mærkbare besparelser stort, og Energigruppen fortæller selv, at deres indsats allerede nu har virket for en del af beboerne i Komponistbyens rækkehuse.

Andre relaterede...